Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2007
  2. Udgivet

    Economic nutrition policy tools: useful in the challenge to combat obesity and poor nutrition?

    Jensen, J. H., Astrup, A., Haraldsdóttir, J., Frandsen, S. E., Holm, Lotte, Jepsen, O., Kærgård, Niels & Rosenørn, S. B., 2007, Akademiet for de tekniske videnskaber. 106 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  3. Udgivet

    Forebyggelse af overvægt blandt børn og unge - oplæg til strategi

    Mølgaard, Christian, Dela, Flemming, Froberg, K., Heitmann, B. L., Holm, Lotte, Holstein, B. E., Madsen, S. A. L., Richelsen, B. & Tetens, Inge , 2007, Motions- og Ernæringsrådet. 104 s. (Publikation / Motions- og Ernæringsrådet; Nr. 2).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  4. Udgivet

    Forebyggelse af overvægt hos børn og unge: oplæg til strategi

    Mølgaard, Christian, Dela, Flemming, Froberg, K., Heitmann, B. L., Holm, Lotte, Holstein, B. E., Jørgensen, K., Madsen, S. A., Richelsen, B. & Tetens, Inge , 2007, I: Ugeskrift for læger. 169, 24, s. 2314-2316 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Forældreperspektiver på børns spisning: bekymringer og projekter

    Holm, Lotte, 2007, Grönsaker eller godis?: Kulturella perspektiv på nordiske barns kosthåll. Johansson, B. (red.). Göteborg: Handelshögskolen vid Göteborgs Universitet, s. 26-33 8 s. (CFK-Rapport; Nr. 2007:01).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  6. Udgivet

    Mad og velfærd: kapitel 12

    Haastrup, L., Holm, Lotte & Kjærnes, U., 2007, Velfærd: dimensioner og betydninger. Jensen, P. H. (red.). København: Frydenlund Academic, s. 277-298 22 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Madens sociologi

    Holm, Lotte, 2007, I: Universitetsavisen. 14, s. 14-15 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Overweight men's motivations and perceived barriers towards weight loss

    Sabinsky, M. S., Toft, U., Raben, Anne & Holm, Lotte, 2007, I: European Journal of Clinical Nutrition. 61, 4, s. 526-531 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Social factors and food choice: consumption as practice

    Kjærnes, U. & Holm, Lotte, 2007, Understanding consumers of food products. Frewer, L. & Trijp, H. V. (red.). Boca Raton: CRC Press, s. 511-533 23 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  10. Udgivet

    Trusting, complex, quality conscious or unprotected? constructing the food consumer in different European national contexts

    Halkier, B., Holm, Lotte, Domingues, M., Magaudda, P., Nielsen, A. & Terragni, L., 2007, I: Journal of Consumer Culture. 7, 3, s. 379-402 24 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Økonomiske virkemidler i ernæringspolitikken: et brugbart værktøj i indsatsen mod fedme og dårlig ernæring?

    Jensen, J. H., Astrup, A., Haraldsdóttir, J., Frandsen, S. E., Holm, Lotte, Jepsen, O., Kærgård, Niels & Rosenørn, S. B., 2007, Kgs. Lyngby: Akademiet for de tekniske videnskaber. 104 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

ID: 920181