Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-0667-7779
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2004
- Udgivet
Consumers and society in dialogue: some concluding comments
Holm, Lotte & Palojoki, P., 2004. 5 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Eating frequency and health
Brazdova, Z., Chapelot, D., Charzewska, J., Graaf, K. D., Henauw, S. D., Drummond, S., Heitmann, B. L., Holm, Lotte, Lairon, D., Sobaler, A. M. L., Louis-Sylvestre, J., Maffeis, C., Rössner, S. & Westerterp-Plantenga, M., 2004, SurreyPublikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Udgivet
Ernæring og valg af fødevarer
Holm, Lotte, 2004, I: Tidsskrift for Landoekonomi. 191, 1, s. 37-41 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Forringelse af ernæringsoplysningen til de danske borgere
Richelsen, B. & Holm, Lotte, 2004Publikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Udgivet
Tillid til mad: forbrug mellem dagligdag og politisering
Halkier, B. & Holm, Lotte, 2004, I: Dansk Sociologi. 15, 3, s. 9-26 18 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 920181
Flest downloads
-
4727
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2024
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1443
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet