Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2003
  2. Udgivet

    Beyond the knowledge deficit: recent research into lay and expert attitudes to food risks

    Hansen, J. S., Holm, Lotte, Frewer, L., Robinson, P. & Sandøe, Peter, okt. 2003, I: Appetite. 41, 2, s. 111-21 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Begreber om mad og sundhed

    Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 175-192 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Beyond the knowledge deficit: recent research into lay and expert attitudes to food risks

    Hansen, J., Holm, Lotte, Frewer, L., Robinson, P. & Sandøe, Peter, 2003, I: Appetite. 41, 41, s. 111-121 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Blaming the consumer: on the free choice of consumers and the decline in food quality in Denmark

    Holm, Lotte, 2003, I: Critical Public Health. 13, 2, s. 139-154 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Det tvetydige kød

    Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 125-138 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Food Health Policies and Ethics: Lay Perspectives on Functional Foods

    Holm, Lotte, 2003, I: Journal of Agricultural and Environmental Ethics. 16, 6, s. 531-544 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Hvordan er det at spise sundt?

    Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 151-164 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Indledning

    Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 15-21 6 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  10. Udgivet

    Mad, mennesker og måltider - samfundsvidenskabelige perspektiver

    Holm, Lotte, 2003, 1. udg. København: Munksgaard . 312 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  11. Udgivet

    Madens betydning for patienterne

    Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 279-294 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Forrige 1 2 Næste

ID: 920181