Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2000
  2. Udgivet

    "The right way of eating": reports from Danish households with teenage children

    Holm, Lotte, 2000, Appetite. Booth, D. & Sobal, J. (red.). 35 udg. Academic Press, s. 200 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Eating habits in four countries: change whithin well defined frames

    Holm, Lotte, Kjaernes, U., Gronow, J. & Makela, J., 2000, Appetite. Booth, D. & Sobal, J. (red.). 35 udg. Academic Press, s. 200 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Eating in the hospital: on the role of food in total institutions

    Holm, Lotte & Smidt, S., 2000, Disease, knowledge and society. Effersøe Gannik, D. & Launsø (red.). København: Samfundslitteratur, s. 197-213 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    The role of meat in everyday food culture: an analysis of an interview study in Copenhagen

    Holm, Lotte & Møhl, M., 2000, I: Appetite. 34, s. 277-283 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 920181