Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 1993
  2. Udgivet

    Cultural and social acceptability of a healthy diet

    Holm, Lotte, 1993, I: European Journal of Clinical Nutrition. 47, 8, s. 592-599 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 1996
  4. Udgivet

    Barriers to changing individual diets

    Holm, Lotte, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  5. Udgivet

    Befolkningens fødevareforbrug: udviklingen følges via telefoninterview

    Haraldsdóttir, J., Holm, Lotte & Jensen, H., 1996, I: Ugeskrift for læger. 158, s. 7402-7406 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  6. Udgivet

    Befolkningens fødevareforbrug: forbruget af udvalgte fødevarer undersøgt via telefoninterview

    Haraldsdóttir, J., Holm, Lotte & Jensen, H., 1996, S: Ernæringsrådet. 60 s. (Publikation / Ernæringsrådet; Nr. 11).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  7. Udgivet

    Consumers' views on food quality: a qualitative interview study

    Holm, Lotte & Kildevang, H., 1996, I: Appetite. 27, s. 1-14 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Identity and dietary change

    Holm, Lotte, 1996, Scandinavian journal of nutrition. 40 udg. 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  9. Udgivet

    Mål og midler i fremtidens kontrol med levnedsmidler / [udarbejdet af et fagligt udvalg]

    Holm, Lotte, 1996, Akademiet for de tekniske videnskaber. 136 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  10. Udgivet

    Måltidets rolle i familielivet

    Holm, Lotte, 1996, Ernæring : kliniske, samfundsmæssige og forebyggende indfaldsvinkler. Andersen, J. R., Astrup, A. & Schiøttz-Christensen, E. (red.). København, s. 30-35 6 s. (Månedsskrift for praktisk lægegerning).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  11. Udgivet

    Socio-psychological significance of hospital meals: the impact of the introduction of a new catering system in a children's cancer ward

    Holm, Lotte & Michaelsen, Kim F., 1996, I: Food & Nutrition Research. 40, s. 6-10 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Sundhed i dagliglivets madkultur: forbrugernes tanker og handlinger

    Holm, Lotte, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...24 Næste

ID: 920181