Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2012
  2. Udgivet

    Det tvetydige kød

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 157-174 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  3. Udgivet

    Fedme som socialt problem

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 365-381 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  4. Udgivet

    Fedme, køn og klasse - et casestudie

    Smith, L. H. & Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 383-396 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  5. Udgivet

    Funktionelle fødevarer

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 239-251 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  6. Udgivet

    Mad og sundhed i hverdagen

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 301-316 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  7. Udgivet

    Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver

    Holm, Lotte (red.) & Kristensen, S. T. (red.), 2012, 2.udgave udg. København: Munksgaard . 445 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  8. Udgivet

    Måltidets sociale betydning

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 23-38 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  9. 2005
  10. Udgivet

    Hvad styrer kostvanerne?

    Holm, Lotte, 2005, Menneskets Ernæring. Dyerberg, J., Stender, S. & Astrup, A. (red.). 2 udg. København: Munksgaard , s. 212-223 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  11. 2003
  12. Udgivet

    Mad, mennesker og måltider - samfundsvidenskabelige perspektiver

    Holm, Lotte, 2003, 1. udg. København: Munksgaard . 312 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  13. 2002
  14. Udgivet

    Befolkningens fødevareforbrug i 2001: sammenlignet med 1995 og 1998

    Haraldsdóttir, J., Astrup, A., Weirsøe Dynesen, A., Holm, Lotte & Jensen, H., 2002, Søborg: Ernæringsrådet. 120 s. (Rapport / Ernæringsrådet; Nr. nr. 26).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Forrige 1 2 Næste

ID: 920181