Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 2012
- Udgivet
Det tvetydige kød
Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 157-174 18 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Fedme som socialt problem
Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 365-381 17 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Fedme, køn og klasse - et casestudie
Smith, L. H. & Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 383-396 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Funktionelle fødevarer
Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 239-251 13 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Mad og sundhed i hverdagen
Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 301-316 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver
Holm, Lotte (red.) & Kristensen, S. T. (red.), 2012, 2.udgave udg. København: Munksgaard . 445 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
- Udgivet
Måltidets sociale betydning
Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 23-38 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- 2005
- Udgivet
Hvad styrer kostvanerne?
Holm, Lotte, 2005, Menneskets Ernæring. Dyerberg, J., Stender, S. & Astrup, A. (red.). 2 udg. København: Munksgaard , s. 212-223 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- 2003
- Udgivet
Mad, mennesker og måltider - samfundsvidenskabelige perspektiver
Holm, Lotte, 2003, 1. udg. København: Munksgaard . 312 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
- 2002
- Udgivet
Befolkningens fødevareforbrug i 2001: sammenlignet med 1995 og 1998
Haraldsdóttir, J., Astrup, A., Weirsøe Dynesen, A., Holm, Lotte & Jensen, H., 2002, Søborg: Ernæringsrådet. 120 s. (Rapport / Ernæringsrådet; Nr. nr. 26).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
ID: 920181
Flest downloads
-
4727
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2022
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1443
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet