Lone Brøndsted

Lone Brøndsted

Professor


  1. Udgivet

    Phage exposure causes dynamic shifts in the expression states of specific phase-variable genes of Campylobacter jejuni

    Aidley, J., Sørensen, Martine Camilla Holst, Bayliss, C. D. & Brøndsted, Lone, 2017, I: Microbiology (United Kingdom). 163, 6, s. 911-919 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Significance of phage-host interactions for biocontrol of Campylobacter jejuni in food

    Athina, Z., Sørensen, Martine Camilla Holst, Elsser-Gravesen, A. & Brøndsted, Lone, 2017, I: Food Control. 73, Part B, s. 1169-1175

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Campylobacter jejuni motility is required for infection of the flagellotropic bacteriophage F341

    Baldvinsson, S. B., Sørensen, Martine Camilla Holst, Vegge, C. S., Clokie, M. R. J. & Brøndsted, Lone, 2014, I: Applied and Environmental Microbiology. 80, 22, s. 7096-7106 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Visualizing a complete Siphoviridae member by single-particle electron microscopy: the structure of lactococcal phage TP901-1

    Bebeacua, C., Lai, L., Vegge, C. S., Brøndsted, Lone, van Heel, M., Veesler, D. & Cambillau, C., 2013, I: Journal of Virology. 87, 2, s. 1061-1068 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Structure and molecular assignment of lactococcal phage TP901-1 baseplate

    Bebeacua, C., Bron, P., Lai, L., Vegge, C. S., Brøndsted, Lone, Spinelli, S., Campanacci, V., Veesler, D., van Heel, M. & Cambillau, C., 2010, I: Journal of Biological Chemistry. 285, 50, s. 39079-39086 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Chicken juice: a food-based model system suitable to study survival of Campylobacter jenuni

    Birk, T., Ingmer, Hanne, Andersen, M. T., Jørgensen, K. & Brøndsted, Lone, 2004, I: Letters in Applied Microbiology. 38, s. 66-71 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    A comparative study of two food model systems to test the survival of Campylobacter jejuni at -18°C

    Birk, T., Rosenquist, H., Brøndsted, Lone, Ingmer, Hanne, Bysted, A. & Christensen, B. B., 2006, I: Journal of Food Protection. 69, 11, s. 2635-2639 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Sensitivity of Campylobacter jejuni to different antimicrobial compounds using chicken skin/meat food model systems

    Birk, T., Tandrup Riedel, C., Brøndsted, Lone, Christensen, B. B., Knøchel, Susanne & Rosenquist, H., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Rapid paracellular transmigration of Campylobacter jejuni across polarized epithelial cells without affecting TER: role of proteolytic-active HtrA cleaving E-cadherin but not fibronectin

    Boehm, M., Hoy, B., Rohde, M., Tegtmeyer, N., Bæk, K. T., Oyarzabal, O. A., Brøndsted, Lone, Wessler, S. & Backert, S., 2012, I: Gut Pathogens. 4, 12 s., 3.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    evolution, structure, and genome organization of lactococcal bacteriophages

    Brøndsted, Lone, Østergaard, S., Pedersen, M., Hammer, K. & Vogensen, Finn Kvist, 2001, I: Virology. 283, s. 93-109 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...10 Næste

ID: 4239407