Kasper Engholm-Keller
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-5988-2632
Emneord
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - Protein karakterisering, Proteinkemi, kromatografi, massespektrometri, LC-MS/MS, proteinmodifikationer, Posttranslationelle modifikationer, Valleprotein
Emneord
ID: 185808505
Flest downloads
-
52
downloads
Detection of protein oxidation products by fluorescence spectroscopy and trilinear data decomposition: Proof of concept
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
38
downloads
Cysteine residues are responsible for the sulfurous off-flavor formed in heated whey protein solutions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
22
downloads
TWIST1 and chromatin regulatory proteins interact to guide neural crest cell differentiation
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt