Karsten Olsen

Karsten Olsen

Lektor

Uddannelse

1994   PhD, Kemi, Københavns Universitet, Danmark

1990   Kandidat, Organisk Kemi, Københavns Universitet, Danmark

 

Stillinger

2003   Lektor, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet

1996   Adjunkt, Sektion for Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, København

1995   Postdoc, Institut for Kemi, Københavns Universitet

1990   Undervisningsassistent, Institut for Kemi, Københavns Universitet

 

Ledelse

  • Stedfortræder for sektionsleder ved Fødevarekemi
  • Projekt koordinator af FP7 Marie Curie Initial Training Network LEANGREENFOOD 2009-2013
  • Ph.d.-koordinator på KU-FOOD
  • Videnskabelig koordinator for GUDP-projektet madspild 2014-2017

 

Vejledning

  • 3 PhD studerende
  • 50+ Kandidat- and bachelorstuderende og undervisning på alle universitets niveauer i fødevarekemi, enzymteknologi og kulinarisk kemi

 

Videnskabelige publikationer

+40 publikationer i internationale tidsskrifter med peer review, 3 artikler i fagblade

ID: 4240660