Jorge Ruiz Carrascal

Jorge Ruiz Carrascal

Adjungeret professor


  1. 2004
  2. Udgivet

    Volatile compounds in Iberian dry-cured loin

    Muriel, E., Antequera, T., Petron, M., Andres, A. & Ruiz Carrascal, Jorge, nov. 2004, I: Meat Science. 68, 3, s. 391-400

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Volatile compounds on the surface and within Iberian dry-cured loin

    Muriel, E., Antequera, T., Petron, M., Martin, D. & Ruiz Carrascal, Jorge, okt. 2004, I: European Food Research and Technology. 219, 5, s. 445-451

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Sensory characteristics of Iberian ham: Influence of salt content and processing conditions

    Andres, A., Cava, R., Ventanas, J., Thovar, V. & Ruiz Carrascal, Jorge, sep. 2004, I: Meat Science. 68, 1, s. 45-51

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Improvement of a solid phase extraction method for analysis of lipid fractions in muscle foods

    Ruiz Carrascal, Jorge, Antequera, T., Andres, A., Petron, M. & Muriel, E., 23 aug. 2004, I: Analytica Chimica Acta. 520, 1-2, s. 201-205

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Meat quality characteristics in different lines of Iberian pigs

    Muriel, E., Ruiz Carrascal, Jorge, Ventanas, J., Petron, M. & Antequera, T., jun. 2004, I: Meat Science. 67, 2, s. 299-307

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Physico-chemical and sensory characteristics of dry-cured loin from different Iberian pig lines

    Muriel, E., Ruiz Carrascal, Jorge, Martin, D., Petron, M. & Antequera, T., apr. 2004, I: Food Science and Technology International. 10, 2, s. 117-123

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Quality characteristics of fresh meat from pigs of the Gascon breed

    Sans, P., Andrade, M., Ventanas, S. & Ruiz Carrascal, Jorge, feb. 2004, I: Food Science and Technology International. 10, 1, s. 29-34

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Comparison of simultaneous distillation extraction (SDE) and solid-phase microextraction (SPME) for the analysis of volatile compounds in dry-cured ham

    Garcia-Esteban, A., Ansorena, D., Astasiaran, I., Martín, D. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 84, 11, s. 1364-1370 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Lipid oxidative changes throughout the ripening of dry-cured Iberian hams with different salt contents and processing conditions

    Andres, A., Cava, R., Ventanas, J., Muriel, E. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Food Chemistry. 84, 3, s. 375-381

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Study of the effect of different fiber coatings and extraction conditions on dry cured ham volatile compounds extracted by solid-phase microextraction (SPME)

    Garcia-Esteban, A., Ansorena, D., Astasiaran, I. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Talanta: The International Journal of Pure and Applied Analytical Chemistry. 64, 2, s. 458-466 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

ID: 51320196