Jorge Ruiz Carrascal
Adjungeret professor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2004
- Udgivet
Volatile compounds in Iberian dry-cured loin
Muriel, E., Antequera, T., Petron, M., Andres, A. & Ruiz Carrascal, Jorge, nov. 2004, I: Meat Science. 68, 3, s. 391-400Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Volatile compounds on the surface and within Iberian dry-cured loin
Muriel, E., Antequera, T., Petron, M., Martin, D. & Ruiz Carrascal, Jorge, okt. 2004, I: European Food Research and Technology. 219, 5, s. 445-451Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sensory characteristics of Iberian ham: Influence of salt content and processing conditions
Andres, A., Cava, R., Ventanas, J., Thovar, V. & Ruiz Carrascal, Jorge, sep. 2004, I: Meat Science. 68, 1, s. 45-51Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Improvement of a solid phase extraction method for analysis of lipid fractions in muscle foods
Ruiz Carrascal, Jorge, Antequera, T., Andres, A., Petron, M. & Muriel, E., 23 aug. 2004, I: Analytica Chimica Acta. 520, 1-2, s. 201-205Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Meat quality characteristics in different lines of Iberian pigs
Muriel, E., Ruiz Carrascal, Jorge, Ventanas, J., Petron, M. & Antequera, T., jun. 2004, I: Meat Science. 67, 2, s. 299-307Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Physico-chemical and sensory characteristics of dry-cured loin from different Iberian pig lines
Muriel, E., Ruiz Carrascal, Jorge, Martin, D., Petron, M. & Antequera, T., apr. 2004, I: Food Science and Technology International. 10, 2, s. 117-123Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quality characteristics of fresh meat from pigs of the Gascon breed
Sans, P., Andrade, M., Ventanas, S. & Ruiz Carrascal, Jorge, feb. 2004, I: Food Science and Technology International. 10, 1, s. 29-34Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of simultaneous distillation extraction (SDE) and solid-phase microextraction (SPME) for the analysis of volatile compounds in dry-cured ham
Garcia-Esteban, A., Ansorena, D., Astasiaran, I., Martín, D. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 84, 11, s. 1364-1370 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Lipid oxidative changes throughout the ripening of dry-cured Iberian hams with different salt contents and processing conditions
Andres, A., Cava, R., Ventanas, J., Muriel, E. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Food Chemistry. 84, 3, s. 375-381Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Study of the effect of different fiber coatings and extraction conditions on dry cured ham volatile compounds extracted by solid-phase microextraction (SPME)
Garcia-Esteban, A., Ansorena, D., Astasiaran, I. & Ruiz Carrascal, Jorge, 2004, I: Talanta: The International Journal of Pure and Applied Analytical Chemistry. 64, 2, s. 458-466 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 51320196
Flest downloads
-
557
downloads
A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
344
downloads
Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
225
downloads
Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet