Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor

Medlem af:


    1. 2024
    2. Udgivet

      Draft genome sequences of three Carnobacterium maltaromaticum isolates from two low pH bogs in Denmark

      Tang, Taya & Leisner, Jørgen, 2024, I: Microbiology resource announcements. 13, 1, 4 s., e00969-23.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    3. 2023
    4. Udgivet

      Bacterial species diversity of traditionally ripened sheep legs from the Faroe Islands (skerpikjøt)

      Charmpi, C., Thamsborg, K. K. M., Mikalsen, S. O., Magnussen, E., Sosa Fajardo, A., Van der Veken, D., Leisner, Jørgen & Leroy, F., 2023, I: International Journal of Food Microbiology. 386, 110023.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    5. Accepteret/In press

      Veterinary bacteriology in Denmark from the 1880s to 2022

      Leisner, Jørgen & Larsen, J. L., 2023, (Accepteret/In press) I: APMIS.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

    6. E-pub ahead of print
    7. Udgivet

      Cadaverine as a Potential Spoilage Indicator in Skin-Packed Beef and Modified-Atmosphere-Packed Beef

      Thamsborg, K. K. M., Lund, B. W., Byrne, D. V., Leisner, Jørgen & Alexi, N., 2023, I: Foods. 12, 24, 11 s., 4489.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Effects of grade, smiley, and text on Danish and Finnish consumers’ perceptions of food safety inspection reports

      Vainio, A., Ollila, S., Sørensen, T. A., Kaskela, J., Finell, E., Leisner, Jørgen & Lundén, J., 2023, I: Food Control. 144, 109382.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    9. 2022
    10. Udgivet

      Novel cadaverine non-invasive biosensor technology for the prediction of shelf life of modified atmosphere packed pork cutlets

      Alexi, N., Thamsborg, K., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2022, I: Meat Science. 192, 108876.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    11. Udgivet

      Scientists’ Assessments of Research on Lactic Acid Bacterial Bacteriocins 1990–2010

      Martinenghi, Laura Daniela & Leisner, Jørgen, 2022, I: Frontiers in Microbiology. 13, 908336.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    12. 2021
    13. Udgivet

      Potential of novel cadaverine biosensor technology to predict shelf life of chilled yellowfin tuna (Thunnus albacares)

      Alexi, N., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Thamsborg, K., Lofink, F., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2021, I: Food Control. 119, 107458.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    14. Udgivet

      Characterization of antimicrobial-resistant Staphylococcus aureus from retail foods in Beijing, China

      Li, H., Tang, Taya, Stegger, M., Dalsgaard, Anders, Liu, T. & Leisner, Jørgen, 2021, I: Food Microbiology. 93, 103603.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

    ID: 4225300