Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2022
  2. Udgivet
  3. 2021
  4. Udgivet

    To jokere bestemmer kursen for Kinas grisemarked

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 15 nov. 2021, landbrugsavisen.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  5. Udgivet

    Vi skal spise mindre kød, men der er ét problem: Forskere ved ikke, hvordan klimaet vil påvirke forbruget

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 aug. 2021, Altinget.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  6. 2018
  7. Udgivet

    Skoven er dejlig - også for grundvandet

    Bjørner, T. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2018, Sæt pris på naturen. Schou, J. S., Jensen, J. & Thorsen, B. J. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 96-99 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  8. 2016
  9. Udgivet

    Reformuleringer sparer kalorier uden røde tal på bundlinjen

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, Let indkøbet. Sommer, I., Toft, V. & Hansen, G. L. (red.). Kræftens Bekæmpelse, s. 6-8 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportFormidling

  10. 2007
  11. Udgivet

    Kan ændrede fødevareafgifter dæmme op for fedmeepidemien?

    Jensen, Jørgen Dejgård, Denver, Sigrid, Nordström, J. & Christensen, Tove, 2007, I: Levnedsmiddelbladet. 45, 1, s. 8-9 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  12. 2006
  13. Udgivet

    Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2006, København: Department of Economics, University of Copenhagen. 48 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  14. 2004
  15. Udgivet

ID: 919330