Jing Wang
Ph.d.-studerende
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2020
- Udgivet
Bioaccessibility of calcium in freeze-dried yogurt based snacks
Wang, Jing, Aalaei, K., Skibsted, Leif Horsfelt & Ahrné, Lilia, 2020, I: LWT. 129, 8 s., 109527.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Lime Juice Enhances Calcium Bioaccessibility from Yogurt Snacks Formulated with Whey Minerals and Proteins
Wang, Jing, Aalaei, K., Skibsted, Leif Horsfelt & Ahrné, Lilia, 2020, I: Foods. 9, 12, 16 s., 1873.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 209944088
Flest downloads
-
19
downloads
Lime Juice Enhances Calcium Bioaccessibility from Yogurt Snacks Formulated with Whey Minerals and Proteins
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet