Jakob Forsberg Larsen

Jakob Forsberg Larsen

Indskrevet ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
Alle
  1. 2021
  2. Udgivet

    Enzymatic Degumming Process Controlled by Near-infrared Spectroscopy

    Nielsen, P. M., Larsen, Jakob Forsberg, Engelsen, Søren Balling & Sørensen, Klavs Martin, 3 maj 2021, Proceedings of the Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    On‐line real‐time monitoring of a rapid enzymatic oil degumming process: A feasibility study using free‐run near‐infrared spectroscopy

    Larsen, Jakob Forsberg, Nielsen, P. M., Engelsen, Søren Balling & Sørensen, Klavs Martin, 2021, I: Foods. 10, 10, 15 s., 2368.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 226572744