Helene Christine Reinbach
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2006
Seminar: "No Guts No Glory"
Reinbach, Helene Christine (Arrangør)21 nov. 2006Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
- 2005
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)16 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)14 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)27 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Appetit for sensorik
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)14 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Menneskets sansning
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)3 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Appetit for sensorik
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)12 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)27 mar. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)17 mar. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag og behag
Reinbach, Helene Christine (Foredragsholder)16 mar. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4373563
Flest downloads
-
6633
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
1897
downloads
Hot spices
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
124
downloads
Project SoL—A community-based, multi-component health promotion intervention to improve eating habits and physical activity among Danish families with young children: Part 1: Intervention development and implementation
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet