Gül Akıllıoğlu
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-8161-2636
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
Sortering: Titel
Bronze medal
Akıllıoğlu, Gül (Modtager) & Gökmen, V. (Modtager), mar. 2017
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
ID: 203152028
Flest downloads
-
25
downloads
Cysteine residues are responsible for the sulfurous off-flavor formed in heated whey protein solutions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
23
downloads
Quantification of advanced glycation end products and amino acid cross-links in foods by high-resolution mass spectrometry: Applicability of acid hydrolysis
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
14
downloads
Maillard reaction products and amino acid cross-links in liquid infant formula: Effects of UHT treatment and storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet