Gül Akıllıoğlu
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-8161-2636
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
Sortering: Start dato
- 2021
International Maillard Reaction Society Conference-14
Akıllıoğlu, Gül (Deltager)
20 sep. 2021 → 24 sep. 2021Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
- 2015
Food Research International (Tidsskrift)
Akıllıoğlu, Gül (Medlem af redaktionsgruppen)
2015 → …Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Redaktør af tidsskrift › Forskning
ID: 203152028
Flest downloads
-
25
downloads
Cysteine residues are responsible for the sulfurous off-flavor formed in heated whey protein solutions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
23
downloads
Quantification of advanced glycation end products and amino acid cross-links in foods by high-resolution mass spectrometry: Applicability of acid hydrolysis
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
14
downloads
Maillard reaction products and amino acid cross-links in liquid infant formula: Effects of UHT treatment and storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet