Grete Bertelsen

Grete Bertelsen

Prodekan, Ekstern


  1. 2004
  2. Udgivet

    Light-induced changes in packaged cheeses-a review

    Mortensen, G., Bertelsen, Grete, Mortensen, B. K. & Stapelfeldt, H., 2004, I: International Dairy Journal. 14, s. 85-102 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Modelling lipid oxidation

    Bibby, B. M., Skovgaard, I. M., Nissen, L. R., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, Miscellanea nr. 26. Marianne Huebner, M. S. (red.). MaPhySto, s. 11-27 7 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Optimizing colour quality of modified atmosphere packed sliced meat products by control of critical packaging parameters

    Nannerup, L. D., Jakobsen, M., van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. S., Møller, J. K. S. & Bertelsen, Grete, 2004, I: Meat Science. 68, 4, s. 577-585 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Oxidative stability of chilled pork chops following long term freeze storage

    Hansen, E., Juncher, Dorte, Henckel, P., Karlsson, A., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Meat Science. 68, 3, s. 479-484 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Predicting the amount of carbon dioxide absorbed in meat

    Jakobsen, M. & Bertelsen, Grete, 2004, I: Meat Science. 68, 4, s. 603-610 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The antioxidative activity of plant extracts in cooked pork patties as evaluated by descriptive sensory profiling and chemical analysis

    Nissen, L. R., Byrne, D. V., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Meat Science. 68, 3, s. 485-495 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 6080999