Grete Bertelsen

Grete Bertelsen

Prodekan


  1. 2017
  2. Udgivet

    Robotter skaber behov for efter- og videreuddannelse

    Mogensen, Jens Erik & Bertelsen, Grete, 8 jun. 2017, Altinget.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  3. 2009
  4. Udgivet

    Sådan kan vi sikre dansk landbrugs føreposition

    Bertelsen, Grete, 2009, I: Maskinbladet. 29, 464, s. 10 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. 2007
  6. Udgivet

    Forskning er en vigtig råvare i fremtidens mad

    Bertelsen, Grete & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 3 1 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere

    Thostrup, L. (red.), Bjerno, G. L. (red.), Aabo, C. (red.), Jensen, M. V. S. (red.), Bertelsen, Grete (red.) & Sørensen, Carsten Peter (red.), 2007, Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer. 23 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  8. 2006
  9. Udgivet

    Solubility of carbon dioxide in fat and muscle tissue

    Jakobsen, M. & Bertelsen, Grete, 2006, I: Journal of Muscle Foods. 17, 1, s. 9-19 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. 2005
  11. Udgivet
  12. Udgivet

    Monitoring oxidative quality of pork scratchings, peanuts, oatmeal and muesli by sensor array

    Jensen, P. N., Bertelsen, Grete & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2005, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 85, 2, s. 206-212 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  13. 2004
  14. Udgivet

    Modelling lipid oxidation

    Bibby, B. M., Skovgaard, I. M., Nissen, L. R., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, Miscellanea nr. 26. Marianne Huebner, M. S. (red.). MaPhySto, s. 11-27 7 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  15. Udgivet

    Oxidative stability of chilled pork chops following long term freeze storage

    Hansen, E., Juncher, Dorte, Henckel, P., Karlsson, A., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Meat Science. 68, 3, s. 479-484 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Predicting the amount of carbon dioxide absorbed in meat

    Jakobsen, M. & Bertelsen, Grete, 2004, I: Meat Science. 68, 4, s. 603-610 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 6080999