Fergal Patrick Rattray

Fergal Patrick Rattray

Professor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Proteolytic activity of selected commercial Lactobacillus helveticus strains on soy protein isolates

    Shirotani, N., Hougaard, Anni Bygvrå, Lametsch, Rene, Petersen, Mikael Agerlin, Rattray, Fergal Patrick & Ipsen, Richard, 2021, I : Food Chemistry. 340, 10 s., 128152.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Solubility of carbon dioxide in renneted casein matrices: Effect of pH, salt, temperature, partial pressure, and moisture to protein ratio

    Lamichhane, P., Sharma, P., Kelly, A. L., Risbo, Jens, Rattray, Fergal Patrick & Sheehan, J. J., 2021, I : Food Chemistry. 336, 7 s., 127625.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2020
  5. Udgivet

    A chromatographic approach to understanding the plasmin-plasminogen system in acid whey

    Nurup, Casper Normann, Czárán, T. L. & Rattray, Fergal Patrick, 2020, I : International Dairy Journal. 106, 7 s., 104705.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Histamine forming behaviour of bacterial isolates from aged cheese

    Møller, Cleide Oliveira de Almeida, Üçok, Elif Fatma & Rattray, Fergal Patrick, 2020, I : Food Research International. 128, 10 s., 108719.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2019
  8. Udgivet

    Evaluation of the inhibitory effect of alginate oligosaccharide on yeast and mould in yoghurt

    Bouillon, Grégoire Antoine J R, Gåserød, O. & Rattray, Fergal Patrick, 2019, I : International Dairy Journal. 99, 9 s., 104554.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2018
  10. Udgivet
  11. Udgivet

    Could the addition of sugars boost bacterial interaction and accelerate cheese ripening time?

    Møller, Cleide Oliveira de Almeida, Siegumfeldt, Henrik, Czárán, T. L., Christensen, B. & Rattray, Fergal Patrick, 2018, s. 61. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  12. Udgivet

    Modelling the influence of metabolite diffusion on non-starter lactic acid bacteria growth in ripening Cheddar cheese

    Czárán, T., Rattray, Fergal Patrick, Møller, Cleide Oliveira de Almeida & Christensen, B. B., 2018, I : International Dairy Journal. 80, s. 35-45 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Rheological and sensory properties and aroma compounds formed during ripening of soft brined cheese made from camel milk

    Alemu, Y. H., Hansen, E. B., Seifu, E., Petersen, Mikael Agerlin, Lametsch, Rene, Rattray, Fergal Patrick & Ipsen, Richard, 2018, I : International Dairy Journal. 81, s. 122-130 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 2017
  15. Udgivet

    Modeling the load of metabolite diffusivity on growth rate of non-starter lactic acid bacteria during cheese ripening

    Czárán, T., Rattray, Fergal Patrick, Møller, Cleide Oliveira de Almeida & Christensen, B., 2017, s. 36. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 129473105