Cristian De Gobba

Cristian De Gobba

Gæsteforsker


  1. Udgivet

    Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity and antioxidant capacity of bioactive peptides derived from enzymatic hydrolysis of buffalo milk proteins

    Abdel-Hamid, M., Otte, Jeanette, De Gobba, Cristian, Osman, A. & Hamad, E., 2017, I: International Dairy Journal. 66, s. 91-98 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity of enzymatic hydrolysates of goat milk protein fractions

    Espejo-Carpio, F. J., De Gobba, Cristian, Guadix, A., Guadix, E. M. & Otte, Jeanette, 2013, I: International Dairy Journal. 32, 2, s. 175-183 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Angiotensin-I converting enzyme inhibitory and antioxidant activity of bioactive peptides produced by enzymatic hydrolysis of skin from grass carp (Ctenopharyngodon idella)

    Yi, J., De Gobba, Cristian, Skibsted, Leif Horsfelt & Otte, Jeanette, 2017, I: International Journal of Food Properties. 20, 5, s. 1129-1144 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Antibacterial activity of papain hydrolysed camel whey and its fractions

    Abdel-Hamid, M., Goda, H. A., De Gobba, Cristian, Jenssen, H. & Osman, A., 2016, I: International Dairy Journal. 61, s. 91-98 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Antioxidant and antibacterial activities of bioactive peptides in buffalo's yoghurt fermented with different starter cultures

    Taha, S., El Abd, M., De Gobba, Cristian, Abdel-Hamid, M., Khalil, E. & Hassan, D., 2017, I: Food Science and Biotechnology. 26, 5, s. 1325-1332 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Antioxidant peptides from goat milk protein fractions hydrolysed by two commercial proteases

    De Gobba, Cristian, Espejo-Carpio, F. J., Skibsted, Leif Horsfelt & Otte, Jeanette, 2014, I: International Dairy Journal. 39, 1, s. 28-40 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Bioactive peptides from caseins released by cold active proteolytic enzymes from Arsukibacterium ikkense

    De Gobba, Cristian, Tompa, G. & Otte, Jeanette, 2014, I: Food Chemistry. 165, s. 205-215 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Bioactive proteins in bovine colostrum and effects of heating, drying and irradiation

    Chatterton, Dereck Edward Winston, Aagaard, S., Hesselballe Hansen, T., Nguyen, Duc Ninh, De Gobba, Cristian, Lametsch, Rene & Sangild, Per Torp, 2020, I: Food & Function. 11, 3, s. 2309-2327 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Carprofen-induced depletion of proton motive force reverses TetK-mediated doxycycline resistance in methicillin-resistant Staphylococcus pseudintermedius

    Magnowska, Z., Jana, B., Brochmann, R. P., Hesketh, A., Lametsch, Rene, De Gobba, Cristian & Guardabassi, Luca, 2019, I: Scientific Reports. 9, 14 s., 17834.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Casein–casein interactions in the presence of dairy associated carbohydrates analysed using surface plasmon resonance

    De Gobba, Cristian, Møller, M. S., Rauh, V., Svensson, B. & Lund, Marianne N., 2020, I: International Dairy Journal. 105, 4 s., 104686.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 20363207