Bodil Just Christensen

Bodil Just Christensen

Adjunkt


  1. 2012
  2. Udgivet

    Mad og måltider på arbejdspladsen

    Christensen, Bodil Just & Hillersdal, Line, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 129-141 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  3. 2013
  4. Udgivet

    Eating practices: Social and cultural aspects of hunger and fullness

    Christensen, Bodil Just, 2013, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 108 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  5. 2014
  6. Udgivet

    Patients’ Strategies for Eating after Gastric Bypass Surgery: A Qualitative Study

    Hillersdal, Line, Christensen, Bodil Just & Holm, Lotte, 2014.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

  7. 2015
  8. Udgivet

    Mad og magt: ernæring og sundhed i Foucaults optik

    Christensen, Bodil Just, 2015, Madsociologi. Fuglsang, J. & Buono Stamer, N. (red.). København: Munksgaard , s. 51-67 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  9. 2016
  10. Udgivet

    Patients' strategies for eating after Gastric Bypass Surgery: a qualitative study

    Hillersdal, Line, Christensen, Bodil Just & Holm, Lotte, 2016, I: European Journal of Clinical Nutrition. 70, s. 523-527 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2017
  12. Udgivet

    Changing tastes: learning hunger and fullness after gastric bypass surgery

    Hillersdal, Line, Christensen, Bodil Just & Holm, Lotte, 2017, I: Sociology of Health and Illness. 39, 3, s. 474-487 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Instrumentalization of eating improves weight loss maintenance in obesity

    Christensen, Bodil Just, Iepsen, E. P. W., Lundgren, J. R., Holm, Lotte, Madsbad, Sten, Holst, Jens Juul & Torekov, Signe Sørensen, 2017, I: Obesity Facts. 10, 6, s. 633-647 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Roux-En-Y gastric bypass and sleeve gastrectomy does not affect food preferences when assessed by an ad libitum buffet meal

    Nielsen, M. S., Christensen, Bodil Just, Ritz, C., Rasmussen, S., Hansen, T. T., Bredie, Wender, le Roux, C. W., Sjödin, Anders Mikael & Schmidt, J. B., 2017, I: Obesity Surgery. 27, 10, s. 2599-2605 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet
  16. Udgivet

    Working with a fractional object: enactments of appetite in interdisciplinary work in anthropology and biomedicine

    Christensen, Bodil Just, Hillersdal, Line & Holm, Lotte, 2017, I: Anthropology & Medicine. 24, 2, s. 221-235 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 15592598