Ashwitha Amin
Ph.d.-stipendiat
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-4949-9415
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2023
- Udgivet
Applications of Enzyme Technology to Enhance Transition to Plant Proteins: A Review
Gouseti, Ourania, Larsen, Mads Emil, Amin, Ashwitha, Bakalis, Serafim, Petersen, Iben Lykke, Lametsch, Rene & Jensen, Poul Erik, 2023, I: Foods. 12, 13, 22 s., 2518.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- 2022
- Udgivet
Perspective on the Effect of Protein Extraction Method on the Antinutritional Factor (ANF) Content in Seeds
Amin, Ashwitha, Petersen, Iben Lykke, Malmberg, C. & Orlien, Vibeke, 2022, I: ACS Food Science & Technology. 2, 4, s. 604-612 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
ID: 236001731
Flest downloads
-
71
downloads
Applications of Enzyme Technology to Enhance Transition to Plant Proteins: A Review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
61
downloads
Perspective on the Effect of Protein Extraction Method on the Antinutritional Factor (ANF) Content in Seeds
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet