Anni Øyan Pedersen

Anni Øyan Pedersen

Lektor


Udgivelsesår:
  1. 2020
  2. Udgivet

    EFFEKT AF TEMPERATUR OG PH PÅGENFINDELSE AF PROTEINBUNDET OG KRYSTALLINSK METHIONIN I MINKFODER EFTER HENHOLDSVIS 0, 8 OG 24 TIMER

    Kjærulf, Marianne, Marcussen, Caroline, Tauson, A., Pedersen, Anni Øyan & Matthiesen, C. F., 2020, Faglig årsberetning 2019. Kopenhagen Fur

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  3. Udgivet

    Effect of Yeast (Cyberlindnera jadinii) as an Alternative Protein Source on Nitrogen Balance in Growing Mink (Neovison vison)

    Kjærulf, Marianne, Marcussen, Caroline, Tauson, A., Pedersen, Anni Øyan & Matthiesen, C. F., 2020, s. 1.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

ID: 172787114