Andreas Blennow

Andreas Blennow

Professor

Medlem af:


    1. 2018
    2. Udgivet

      Hydrolysed pea proteins mitigate in vitro wheat starch digiestibility

      López-Barón , N., Sagnelli, D., Blennow, Andreas, Holse, M., Gao, J., Saaby, Lasse, Mullertz, Anette , Jespersen, Birthe P Møller & Vasanthan, T., jun. 2018, I: Food Hydrocolloids. 79, s. 117-126 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      A low-gluten diet induces changes in the intestinal microbiome of healthy Danish adults

      Hansen, L. B. S., Roager, H. M., Søndertoft, N. B., Gøbel, R. J., Kristensen, M. B., Vallès-Colomer, M., Vieira-Silva, S., Ibrügger, S., Lind, M. V., Mærkedahl, R. B., Bahl, M. I., Madsen, M. L., Havelund, J., Falony, G., Tetens, I., Nielsen, T., Allin, K. H., Frandsen, H. L., Hartmann, B., Holst, J. J. & 32 flere, Sparholt, M. H., Holck, J., Blennow, Andreas, Moll, J. M., Meyer, A. S., Hoppe, C., Poulsen, J. H., Carvalho, V., Sagnelli, D., Dalgaard, M. D., Christensen, A. F., Lydolph, M., Ross, A. B., Villas-Bôas, S. G., Brix, S., Sicheritz-Pontén, T., Buschard, K., Linneberg, Allan René, Rumessen, J. J., Ekstrøm, Claus Thorn, Ritz, C., Kristiansen, Karsten, Nielsen, H. B., drb459, drb459, Færgeman, N. J., Raes, J., Frøkiær, Hanne, Hansen, Torben, Lauritzen, Lotte, Gupta, R., Licht, T. R. & Pedersen, Oluf Borbye, 2018, I: Nature Communications. 9, 13 s., 4630.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Distinct properties and structures among B-crystalline starch granules

      Vamadevan, V., Blennow, Andreas, Buleon, A., Goldstein, A. & Bertoft, E., 2018, I: Starch. 70, 3-4, 12 s., 1700240.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Isomalto-oligosaccharides: recent insights in production technology and their use for food and medical applications

      Sorndech, W., Nakorn, K. N., Tongta, S. & Blennow, Andreas, 2018, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 95, s. 135-142 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Low glycaemic index foods from wild barley and amylose-only barley lines

      Sagnelli, D., Chessa, S., Mandalari, G., Di Martino, M., Sorndech, W., Mamone, G., Vincze, E., Buillon, G., Nielsen, Dennis Sandris, Wiese, M., Blennow, Andreas & Hebelstrup, K. H., 2018, I: Journal of Functional Foods. 40, s. 408-416 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Non-GMO potato lines with an altered starch biosynthesis pathway confer increased-amylose and resistant starch properties

      Krunic, S. L., Skryhan, K., Mikkelsen, L., Ruzanski, C., Shaik, S. S., Kirk, H., Palcic, M. & Blennow, Andreas, 2018, I: Starch. 70, 1-2, 13 s., 1600310.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Redox regulation of starch metabolism

      Skryhan, K., Gurrieri, L., Sparla, F., Trost, P. & Blennow, Andreas, 2018, I: Frontiers in Plant Science. 9, s. 1-8 1344.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Slowly digestible- and non-digestible α-glucans: an enzymatic approach to starch modification and nutritional effects

      Sorndech, W., Tongta, S. & Blennow, Andreas, 2018, I: Starch. 70, 9-10, s. 1-11 1700145.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Starch bioengineering

      Blennow, Andreas, 2018, Starch in food: structure, function and applications. 2. udg. Elsevier, s. 179-222 44 s. (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    11. Udgivet

      The effect of pectins on survival of probiotic Lactobacillus spp. in gastrointestinal juices is related to their structure and physical properties

      Larsen, Nadja, Cahú, T. B., Saad, S. M. I., Blennow, Andreas & Jespersen, Lene, 2018, I: Food Microbiology. 74, s. 11-20 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4224821