André Chwalibog

André Chwalibog

Emeritus


  1. 1996
  2. Udgivet

    Husdyrernæring: bestemmelse af næringsværdi og næringsbehov

    Chwalibog, André, 1996, 3. udg. København: Jordbrugsforlaget. 196 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  3. Udgivet

    Opgavesæt i husdyrernæring: tema husdyrfysiologi og husdyrernæring

    Chwalibog, André, 1996, 15 s. Jordbrugsforlaget.

    Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

  4. Udgivet

    Oxidation of nutrients in bull calves treated with beta-adrenergic agonists

    Chwalibog, André, Jensen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archives of Animal Nutrition. 49, s. 255-261 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Oxidation of nutrients in bull calves treated with beta-adrenergic agonists

    Chwalibog, André, Jensen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archiv für Tierernährung. 49, 4, s. 255-61 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Quantitative protein and fat metabolism in bull calves treated with beta-adrenergic agonist

    Chwalibog, André, Jensen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archiv für Tierernährung. 49, 2, s. 159-67 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Quantitative protein and fat metabolism in bull calves treated with beta-adrenergic agonist

    Chwalibog, André, Jensen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archives of Animal Nutrition. 49, s. 159-167 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The pattern of protein retention in pigs from 2 to 120 kg live weight

    Chwalibog, André, Jakobsen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archiv für Tierernährung. 49, 2, s. 181-6 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    The ¤pattern of protein retention in pigs from 2 to 120 kg live weight

    Chwalibog, André, Jakobsen, K. & Thorbek, G., 1996, I: Archives of Animal Nutrition. 49, s. 181-186 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4229881