Amanda Brinch Kruse
Adjunkt
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2013
- Udgivet
Assessment of risk associated with a change in meat inspection - Is mandatory palpation of the liver and lungs a necessary part of meat inspection in finisher pigs?
Pacheco, G., Kruse, Amanda Brinch, Petersen, J. V. & Alban, L., 2013, Landbrug og fødevarer SEGES. 65 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport
- Udgivet
Værdi af palpering af lunger og lever hos slagtesvin
Kruse, Amanda Brinch, Pacheco, G., Petersen, J. V. & Alban, L., 2013, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 9, s. 18-23 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 113267450
Flest downloads
-
1204
downloads
ANALYSIS OF JOINT EFFECTS BETWEEN BIOSECURITY, PRODUCTION, VACCINE AND ANTIMICROBIAL USE
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
641
downloads
Antimicrobial consumption before and after vaccination against M. hyopneumoniae in Danish farrow-to-finisher herds
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
469
downloads
Sow herd typologies based on biosecurity, productivity, antimicrobial and
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet