Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber

Publikation: Working paperForskning

Standard

Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber. / Gjørtler, Peter; Koch, Henning; Kamp, Mads.

København : Karnov Group, 1993.

Publikation: Working paperForskning

Harvard

Gjørtler, P, Koch, H & Kamp, M 1993 'Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber' Karnov Group, København.

APA

Gjørtler, P., Koch, H., & Kamp, M. (1993). Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber. København: Karnov Group.

Vancouver

Gjørtler P, Koch H, Kamp M. Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber. København: Karnov Group. 1993.

Author

Gjørtler, Peter ; Koch, Henning ; Kamp, Mads. / Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber. København : Karnov Group, 1993.

Bibtex

@techreport{8cd15d40598011dd8d9f000ea68e967b,
title = "Traktaterne om Den europ{\ae}iske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europ{\ae}iske F{\ae}llesskaber",
abstract = "EU-ret, traktater, kommentar",
author = "Peter Gj{\o}rtler and Henning Koch and Mads Kamp",
year = "1993",
language = "Dansk",
publisher = "Karnov Group",
type = "WorkingPaper",
institution = "Karnov Group",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber

AU - Gjørtler, Peter

AU - Koch, Henning

AU - Kamp, Mads

PY - 1993

Y1 - 1993

N2 - EU-ret, traktater, kommentar

AB - EU-ret, traktater, kommentar

M3 - Working paper

BT - Traktaterne om Den europæiske Union - sammenholdt med Edinburgh-aftalen og traktaterne om De europæiske Fællesskaber

PB - Karnov Group

CY - København

ER -

ID: 5167156