Persistence of foodborne pathogens and their control in primary and secondary food production chains
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Dokumenter
- review published
Indsendt manuskript, 763 KB, PDF-dokument
Marianne Halberg Larsen, Marion Dalmasso, Hanne Ingmer, Solveig Langsrud, Mindaugas Malakauskas, Anneluise Mader, Trond Møretrø, Sonja Smole Mozina, Kathrin Rychli, Martin Wagner, R. John Wallace, Jurgen Zentek, Kieran Jordan
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Food Control |
Vol/bind | 44 |
Sider (fra-til) | 92-109 |
Antal sider | 18 |
ISSN | 0956-7135 |
DOI | |
Status | Udgivet - 2014 |
Bibliografisk note
Der er mange forfattere og jeg har kun indberettet interne forfattere og sidsteforfatter
- Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 123841273