“Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

“Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise. / Birk, Simon Cecchin.

I: Magasinet Europa, 04.04.2018.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Birk, SC 2018, '“Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise', Magasinet Europa.

APA

Birk, S. C. (2018). “Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise. Magasinet Europa.

Vancouver

Birk SC. “Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise. Magasinet Europa. 2018 apr 4.

Author

Birk, Simon Cecchin. / “Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise. I: Magasinet Europa. 2018.

Bibtex

@article{62cf2236fc564b60b46e241aa8c48230,
title = "“Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise",
abstract = "Det er ikke s{\aa} overraskende, at det h{\o}jreradikale parti “Lega” er p{\aa} nippet til at komme i regering i Italien efter valgsuccesen, der gjorde partiet til det st{\o}rste til h{\o}jre for midten. Partiet, der tidligere hed “Lega Nord”, har nemlig f{\o}r v{\ae}ret t{\ae}t p{\aa} lignende national succes. Lega har med en udtalt populisme, varierende ideologi og stor man{\o}vredygtighed placeret sig som det italienske demokratis krises tilbagevende kritiker og id{\'e}m{\ae}ssige fortolker.",
author = "Birk, {Simon Cecchin}",
year = "2018",
month = "4",
day = "4",
language = "Dansk",
journal = "Magasinet Europa",
issn = "1902-8938",
publisher = "FOEF: Foreningen til Oplysning om Europ{\ae}iske Forhold",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - “Lega” har en lang historie som kritiker og fortolker af den italienske republiks krise

AU - Birk, Simon Cecchin

PY - 2018/4/4

Y1 - 2018/4/4

N2 - Det er ikke så overraskende, at det højreradikale parti “Lega” er på nippet til at komme i regering i Italien efter valgsuccesen, der gjorde partiet til det største til højre for midten. Partiet, der tidligere hed “Lega Nord”, har nemlig før været tæt på lignende national succes. Lega har med en udtalt populisme, varierende ideologi og stor manøvredygtighed placeret sig som det italienske demokratis krises tilbagevende kritiker og idémæssige fortolker.

AB - Det er ikke så overraskende, at det højreradikale parti “Lega” er på nippet til at komme i regering i Italien efter valgsuccesen, der gjorde partiet til det største til højre for midten. Partiet, der tidligere hed “Lega Nord”, har nemlig før været tæt på lignende national succes. Lega har med en udtalt populisme, varierende ideologi og stor manøvredygtighed placeret sig som det italienske demokratis krises tilbagevende kritiker og idémæssige fortolker.

UR - http://magasineteuropa.dk/lega-har-en-lang-historie-som-kritiker-og-fortolker-af-den-italienske-republiks-krise/

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Magasinet Europa

JF - Magasinet Europa

SN - 1902-8938

ER -

ID: 202034879