Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2019
  2. Udgivet

    Effect of high pressure treatment on the color of fresh and processed meats : a review. / Bak, Kathrine Holmgaard; Bolumar, Tomas; Karlsson, Anders H.; Lindahl, Gunilla; Orlien, Vibeke.

    I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Bind 59, Nr. 2, 2019, s. 228-252.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Proteomic and microscopic approaches in understanding mechanisms of shell-loosening of shrimp (Pandalus borealis) induced by high pressure and protease. / Dang, Tem Thi; Jessen, Flemming; Martens, Helle Juel; Gringer, Nina; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 289, 2019, s. 729-738.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    The Effect of Processing on Digestion of Legume Proteins. / Drulyte, Donata; Orlien, Vibeke.

    I: Foods, Bind 8, Nr. 6, 224, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The role of water in the impact of high pressure on the myrosinase activity and glucosinolate content in seedlings from Brussels sprouts. / Wang, Jia; Barba, Francisco J.; Sørensen, Jens C.; Frandsen, Heidi B.; Sørensen, Susanne; Olsen, Karsten; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 58, 102208, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2018
  7. Udgivet

    A quantitative method to measure and evaluate the peelability of shrimps (Pandalus borealis). / Gringer, Nina; Dang, Thi Tem ; Orlien, Vibeke; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Jessen, Flemming.

    I: LWT, Bind 94, 2018, s. 20-24.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Emerging and potential technologies for facilitating shrimp peeling : A review. / Dang, Thi Tem; Gringer, Nina; Jessen, Flemming; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Nielsen, Pia Louise; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 45, 2018, s. 228-240.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Enzyme-assisted peeling of cold water shrimps (Pandalus borealis). / Dang, Thi Tem; Gringer, Nina; Jessen, Flemming; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Nielsen, Pia Louise; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 47, 2018, s. 127-135.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Facilitating shrimp (Pandalus borealis) peeling by power ultrasound and proteolytic enzyme. / Dang, Thi Tem; Gringer, Nina; Jessen, Flemming; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Nielsen, Pia Louise; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 47, 2018, s. 525-534.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    High pressure effects on myrosinase activity and glucosinolate preservation in seedlings of Brussels sprouts. / Wang, Jia; Barba, Francisco J.; Sorensen, Jens C.; Frandsen, Heidi B.; Sørensen, Susanne; Olsen, Karsten; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 245, 2018, s. 1212-1217.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2017
  13. Udgivet

    A Comprehensive Approach to Assess Feathermeal as an Alternative Protein Source in Aquafeed. / Jasour, Mohammad Sedigh; Wagner, Liane; Sundekilde, Ulrik K.; Larsen, Bodil K.; Greco, Ines; Orlien, Vibeke; Olsen, Karsten; Rasmussen, Hanne T.; Hjermitslev, Niels H.; Hammershøj, Marianne; Dalsgaard, Anne J.T.; Dalsgaard, Trine K.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 65, Nr. 48, 2017, s. 10673-10684.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 4226516