Tove Christensen

Tove Christensen

Lektor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Forbrugerefterspørgsel efter madvarer med lavere saltindhold. / Denver, Sigrid; Nordström, Leif Jonas; Christensen, Tove.

    2019. 49 s., (IFRO Udredning; Nr. 2019/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  3. E-pub ahead of print
  4. E-pub ahead of print

    Consumer preferences for organic food and for the shares of meat and vegetables in an everyday meal. / Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Olsen, Søren Bøye.

    I: Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 16.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    How best to improve farm animal welfare? Four main approaches viewed from an economic perspective. / Christensen, T.; Denver, S.; Sandøe, P.

    I: Animal Welfare, Bind 28, Nr. 1, 02.2019, s. 95-106.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Afrikansk svinepest i Europa. / Hansen, Henning Otte; Denver, Sigrid; Holm Laasholdt, Mads; Vesterager Hemmingsen, Tobias; Christensen, Tove.

    2019. 74 s.

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  7. Udgivet

    Analyse af effekten af det økonomiske incitament i bodssystemet i salmonellahandlingsplanen for svin. / Olsen, Jakob Vesterlund; Christensen, Tove.

    2019. 81 s., (IFRO Udredning; Nr. 2019/13).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  8. Udgivet

    Are independent agricultural advisors more oriented towards recommending reduced pesticide use than supplier-affiliated advisors? / Pedersen, Anders Branth; Nielsen, Helle Ørsted; Christensen, Tove; Ørum, Jens Erik; Martinsen, Louise.

    I: Journal of Environmental Management, Bind 242, 2019, s. 507-514.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    Benchmarking farm animal welfare : ethical considerations when developing a tool for cross-country comparison. / Sandøe, Peter; Hansen, Henning Otte; Kristensen, Helle Halkjær; Christensen, Tove; Houe, Hans; Forkman, Björn.

    Sustainable governance and management of food systems: Ethical perspectives. red. / Eija Vinnari; Markus Vinnari. Wageningen Academic Publishers, 2019. s. 65-70.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. Udgivet

    Consumer preferences for "localness" and organic food production. / Denver, Sigrid; Jensen, Jørgen Dejgård; Olsen, Søren Bøye; Christensen, Tove.

    I: Journal of Food Products Marketing, Bind 25, Nr. 6, 2019, s. 668-689.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  11. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products. / Jensen, Jørgen Dejgård; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Teuber, Ramona.

    I: Food Quality and Preference, Bind 73, 2019, s. 255-265.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...14 Næste

ID: 4232434