Henrik Siegumfeldt

Henrik Siegumfeldt

Lektor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Effects of intrinsic microbial stress factors on viability and physiological condition of yeasts isolated from spontaneously fermented cereal doughs. / Houngbédji, Marcel; Johansen, Pernille; Padonou, S. Wilfrid; Hounhouigan, D. Joseph; Siegumfeldt, Henrik; Jespersen, Lene.

    I: International Journal of Food Microbiology, Bind 304, 2019, s. 75-88.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Surface engineered bacteria as Pickering stabilizers for foams and emulsions. / Jiang, Xiaoyi; Yücel Falco, Cigdem; Dalby, Kim Nicole; Siegumfeldt, Henrik; Arneborg, Nils; Risbo, Jens.

    I: Food Hydrocolloids, Bind 89, 2019, s. 224-233.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2018
  5. Udgivet

    Can the addition of sugars boost non-starter lactic acid bacteria growth and accelerate cheese ripening? / Møller, Cleide Oliveira de Almeida; Czárán, Tamás ; Siegumfeldt, Henrik; Christensen, Bjarke Bak; Rattray, Fergal Patrick.

    2018. Poster session præsenteret ved International Conference on Microbial Food & Feed Ingredients, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  6. Udgivet

    Could the addition of sugars boost bacterial interaction and accelerate cheese ripening time? / Møller, Cleide Oliveira de Almeida; Siegumfeldt, Henrik; Czárán, Tamás László; Christensen, Bjarke; Rattray, Fergal Patrick.

    2018. 61 Abstract fra International Conference on Microbial Food & Feed Ingredients, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. Udgivet

    Viability and physiological responses of yeasts exposed to stress conditions occurring in West African fermented cereal doughs. / Johansen, Pernille; Houngbedji, Marcel; Padonou, S.W.; Hounhouigan, J.D.; Siegumfeldt, Henrik; Jespersen, Lene.

    2018. Poster session præsenteret ved International Specialized Symposium on Yeast (ISSY34), San Carlos de Bariloche, Patagonien, Argentina.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Viability and physiological responses of yeasts exposed to stress conditions of West African fermented cereal doughs. / Houngbedji, Marcel; Johansen, Pernille; Padonou, S.W.; Siegumfeldt, Henrik; Hounhouigan, Joseph; Jespersen, Lene.

    2018. Poster session præsenteret ved International ICFMH Conference (FoodMicro), Berlin, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningfagfællebedømt

  9. 2017
  10. Udgivet

    Heterogeneity between and within Strains of Lactobacillus brevis Exposed to Beer Compounds. / Zhao, Yu; Knøchel, Susanne; Siegumfeldt, Henrik.

    I: Frontiers in Microbiology, Bind 8, 2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2016
  12. Udgivet

    Reduction of Cheddar cheese ripening time through the addition of glucose. / Møller, Cleide Oliveira de Almeida; Czárán, Tamás László; Christensen, Bjarke Bak; Siegumfeldt, Henrik; Rattray, Fergal Patrick.

    2016. Poster session præsenteret ved The Danish Microbiological Society Annual Congress 2016, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  13. 2014
  14. Udgivet

    In situ examination of Lactobacillus brevis after exposure to an oxidizing disinfectant. / Zhao, Yu; Knøchel, Susanne; Siegumfeldt, Henrik.

    I: Frontiers in Microbiology, Bind 5, 623, 2014.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet

    Effect of acidic and osmotic stresses on survival of Listeria monocytogenes through an in vitro model of the gastrointestinal tract. / Johansen, Pernille; Larsen, Nadja; Siegumfeldt, Henrik; Arneborg, Nils; Jespersen, Lene.

    2014. Poster session præsenteret ved Food Micro 2014, Nantes, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 4223394