Grete Bertelsen

Grete Bertelsen

Prodekan


  1. 2017
  2. Udgivet

    Robotter skaber behov for efter- og videreuddannelse. / Mogensen, Jens Erik; Bertelsen, Grete.

    Altinget.dk. 2017, .

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  3. 2009
  4. Udgivet

    Sådan kan vi sikre dansk landbrugs føreposition. / Bertelsen, Grete.

    I: Maskinbladet, Bind 29, Nr. 464, 2009, s. 10.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. 2007
  6. Udgivet

    Forskning er en vigtig råvare i fremtidens mad. / Bertelsen, Grete; Sørensen, Carsten Peter.

    Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. red. / Lykke Thostrup; Gudrun Lau Bjerno; Charlotte Aabo; Martin Vang Sandgaard Jensen. Frederiksberg : Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, 2007. s. 3 (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Fremtidens fødevarer : sikrere, sundere, sjovere. / Thostrup, Lykke (Redaktør); Bjerno, Gudrun Lau (Redaktør); Aabo, Charlotte (Redaktør); Jensen, Martin Vang Sandgaard (Redaktør); Bertelsen, Grete (Redaktør); Sørensen, Carsten Peter (Redaktør).

    Frederiksberg : Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, 2007. 23 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  8. 2006
  9. Udgivet

    Solubility of carbon dioxide in fat and muscle tissue. / Jakobsen, Marianne; Bertelsen, Grete.

    I: Journal of Muscle Foods, Bind 17, Nr. 1, 2006, s. 9-19.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. 2005
  11. Udgivet

    Monitoring oxidative quality of pork scratchings, peanuts, oatmeal and muesli by sensor array. / Jensen, Pernille Nygaard; Bertelsen, Grete; van den Berg, Frans W.J.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 85, Nr. 2, 2005, s. 206-212.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet
  13. 2004
  14. Udgivet

    Light-induced changes in packaged cheeses-a review. / Mortensen, G.; Bertelsen, G.; Mortensen, B.K.; Stapelfeldt, H.

    I: International Dairy Journal, Nr. 14, 2004, s. 85-102.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet

    Modelling lipid oxidation. / Bibby, B. M.; Skovgaard, Ib Michael; Nissen, Lise Rølmer; Bertelsen, Grete; Skibsted, Leif Horsfelt.

    Miscellanea nr. 26. red. / Michael Sørensen Marianne Huebner. MaPhySto, 2004. s. 11-27.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  16. Udgivet

    Optimizing colour quality of modified atmosphere packed sliced meat products by control of critical packaging parameters. / Nannerup, L. D.; Jakobsen, Marianne; van den Berg, Frans W.J.; Jensen, J. S; Møller, Jens Kristian Stenbæk; Bertelsen, Grete.

    I: Meat Science, Bind 68, Nr. 4, 2004, s. 577-585.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 6080999