Find en forsker – Københavns Universitet

Glykeria Koutina

Glykeria Koutina

Postdoc


Udgivelsesår:
  1. 2018
  2. Udgivet

    The effect of alginates on in vitro gastric digestion of particulated whey protein. / Koutina, Glykeria; Ioannidi, Eleni; Melo Nogueira, Barbara ; Ipsen, Richard.

    I: International Journal of Dairy Technology, Bind 77, Nr. 2, 2018, s. 469-477.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The effect of protein-to-alginate ratio on in vitro gastric digestion of nanoparticulated whey protein. / Koutina, Glykeria; Ray, Colin A.; Lametsch, Rene; Ipsen, Richard.

    I: International Dairy Journal, Bind 77, 2018, s. 10-18.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Isoenergic modification of whey protein structure by denaturation and crosslinking using transglutaminase. / Stender, Emil G. P.; Koutina, Glykeria; Almdal, Kristoffer; Hassenkam, Tue; Mackie, Alan; Ipsen, Richard; Svensson, Birte.

    I: Food & Function, Bind 9, Nr. 2, 2018, s. 797-805.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2016
  6. Udgivet

    Calcium induced skim-milk gelation during heating as affected by pH. / Koutina, Glykeria; Christensen, Mette; Bakman, Mette; Andersen, Ulf; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: Dairy Science & Technology, Bind 96, Nr. 1, 2016, s. 79-93.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Calcium induced skim.milk gelation during heating af affected by pH. / Koutina, Glykeria; Christensen, Mette; Bakman, Mette; Andersen, Ulf; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: Dairy Science & Technology, Bind 96, Nr. 1, 2016, s. 79-93.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2015
  9. Udgivet

    Calcium Impact on Milk Gels Formation. / Koutina, Glykeria.

    Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen, 2015. 181 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  10. Udgivet

    Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature. / Koutina, Glykeria; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: International Dairy Journal, Bind 45, 2015, s. 1-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Influence of colloidal calcium phosphate level on the microstructure and rheological properties of rennet-induced skim milk gels. / Koutina, Glykeria; Knudsen, Jes Christian; Andersen, Ulf; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: L W T- Food Science and Technology, Bind 63, Nr. 1, 2015, s. 654-659.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    The effect of pH on calcium and phosphorus distribution between micellar and serum phase after enrichment of skim milk with calcium D-lactobionate. / Koutina, Glykeria; Knudsen, Jes Christian; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: Dairy Science & Technology, Bind 95, Nr. 1, 2015, s. 63-74.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2014
  14. Udgivet

    Temperature effect on calcium and phosphorus equilibria in relation to gel formation during acidification of skim milk. / Koutina, Glykeria; Knudsen, Jes Christian; Andersen, Ulf; Skibsted, Leif Horsfelt.

    I: International Dairy Journal, Bind 36, Nr. 1, 2014, s. 65-73.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 33611754