Find en forsker – Københavns Universitet

Flemming Hofmann Larsen

Flemming Hofmann Larsen

Lektor


  1. 2018
  2. Udgivet

    Butyrylation of Maize and Potato Starches and Characterization of the Products by Nuclear Magnetic Resonance and In Vitro Fermentation. / Nielsen, Tina Skau; Canibe, Nuria; Larsen, Flemming Hofmann.

    I: Foods, Bind 7, Nr. 5, 79, 2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Potassium and soot interaction in fast biomass pyrolysis at high temperatures. / Trubetskaya, Anna; Larsen, Flemming Hofmann; Shchukarev, Andrey; Stahl, Kenny; Umeki, Kentaro.

    I: Fuel, Bind 225, 2018, s. 89-94.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. 2017
  6. Udgivet

    1H NMR spectra dataset and solid-state NMR data of cowpea (Vigna unguiculata). / Alves Filho, Elenilson G.; Silva, Lorena M. A.; Teofilo, Elizita M.; Larsen, Flemming Hofmann; de Brito, Edy S.

    I: Data in Brief, Bind 11, 2017, s. 136-146.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Genotype evaluation of cowpea seeds (Vigna unguiculata) using 1H qNMR combined with exploratory tools and solid-state NMR. / Alves Filho, Elenilson G.; Silva, Lorena M. A.; Teofilo, Elizita M.; Larsen, Flemming Hofmann; de Brito, Edy S.

    I: Food Research International, Bind 91, 2017, s. 140-147.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Dynamic modelling of pectin extraction describing yield and functional characteristics. / Andersen, N. M.; Cognet, T.; Santacoloma, P. A.; Larsen, J.; Armagan, I.; Larsen, Flemming Hofmann; Gernaey, K. V.; Abildskov, J.; Huusom, J. K.

    I: Journal of Food Engineering, Bind 192, 2017, s. 61-71.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Solubilization of industrial grade plant protein by enzymatic hydrolysis monitored by vibrational and nuclear magnetic resonance spectroscopy : A feasibility study. / Bevilacqua, Marta; Pratico, Giulia; Plesner, Johanne; Molloy, Maja ; Skov, Thomas; Larsen, Flemming Hofmann.

    I: Food Research International, Bind 102, 2017, s. 256-264.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Direct assessment of substrate binding to the Neurotransmitter:Sodium Symporter LeuT by solid state NMR. / Erlendsson, Simon; Gotfryd, Kamil; Larsen, Flemming Hofmann; Mortensen, Jonas Sigurd; Geiger, Michel-Andreas; van Rossum, Barth-Jan; Oschkinat, Hartmut; Gether, Ulrik; Teilum, Kaare; Løland, Claus Juul.

    I: eLife, Bind 6, e19314, 2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    The influence of raw material, added emulsifying salt and spray drying on cheese powder structure and hydration properties. / Felix da Silva, Denise; Larsen, Flemming Hofmann; Hougaard, Anni Bygvrå; Ipsen, Richard.

    I: International Dairy Journal, Bind 74, 2017, s. 27-38.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Dynamic solid-state NMR experiments reveal structural changes for a methyl silicate nanostructure on deuterium substitution. / Jakobsen, Hans Jørgen; Lindhardt, Anders T; Bildsøe, Henrik; Skibsted, Jørgen; Gan, Zhehong; Hung, Ivan ; Larsen, Flemming Hofmann.

    I: Journal of Physical Chemistry C, Bind 121, Nr. 47, 2017, s. 26507-26518.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...11 Næste

ID: 4235218