Find en forsker – Københavns Universitet

Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor

  • Chemometrics and Analytical Technology

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 05Mobil: +45 20 20 00 64

  1. 2018
  2. Udgivet
  3. 2017
  4. Udgivet

    Quantification of lipoprotein profiles by nuclear magnetic resonance spectroscopy and multivariate data analysis. / Aru, Violetta; Lam, Chloie; Khakimov, Bekzod; Hoefsloot, Huub C J; Zwanenburg, Gooitzen; Lind, Mads Vendelbo; Schäfer, Hartmut; van Duynhoven, John; Jacobs, Doris M; Smilde, Age K; Engelsen, Søren Balling.

    I: Trends in Analytical Chemistry, Bind 94, 2017, s. 210-219.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

  5. E-pub ahead of print

    The Effect of Season on the Metabolic Profile of the European Clam Ruditapes decussatus as Studied by 1H-NMR Spectroscopy. / Aru, Violetta; Engelsen, Søren Balling; Savorani, Francesco; Culurgioni, Jacopo; Sarais, Giorgia; Atzori, Giulia; Cabiddu, Serenella; Marincola, Flaminia Cesare.

    I: Metabolites, Bind 7, Nr. 3, 36, 2017.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Toward Reliable Lipoprotein Particle Predictions from NMR Spectra of Human Blood : An Interlaboratory Ring Test. / Centelles, Sandra Monsonis; Hoefsloot, Huub C. J.; Khakimov, Bekzod; Ebrahimi, Parvaneh; Lind, Mads Vendelbo; Kristensen, Mette; de Roo, Niels; Jacobs, Doris M.; van Duynhoven, John; Gannet, Claire; Fang, Fang; Humpfer, Eberhard; Schaefer, Hartmut; Spraul, Manfred; Engelsen, Søren Balling; Smilde, Age K.

    I: Analytical Chemistry, Bind 89, Nr. 15, 2017, s. 8004-8012.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

  7. Udgivet

    Gum Arabic authentication and mixture quantification by near infrared spectroscopy. / Dong, Yongjiang; Sørensen, Klavs Martin; He, Sailing; Engelsen, Søren Balling.

    I: Food Control, Bind 78, 2017, s. 144-149.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

  8. Udgivet

    Beregninger IV. Fødevareindustriel anvendelse af infrarød og nærinfrarød spektroskopi med kemometri - den ultrakorte version. / Engelsen, Søren Balling; Nørgaard, Lars.

    Molekylspektroskopi - et stykke dansk kemihistorie. red. / Ture Damhus; Poul Erik Hansen; Christian B. Knudsen; Asbjørn Petersen. Bind 23 København : Dansk Selskab for Historisk Kemi, 2017. s. 277-282.

    Publikation: FormidlingBidrag til bog/antologi

  9. Udgivet
  10. Udgivet
  11. Udgivet

    Resveratrol in the foodomics era : 1:25,000. / Khakimov, Bekzod; Engelsen, Soren Balling.

    I: New York Academy of Sciences. Annals, Bind 1403, Nr. 1, 2017, s. 48-58.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

  12. E-pub ahead of print

    Untargeted GC-MS Metabolomics Reveals Changes in the Metabolite Dynamics of Industrial Scale Batch Fermentations of Streptoccoccus thermophilus Broth. / Khakimov, Bekzod; Christiansen, Lene D.; Heins, Anna-Lena; Sørensen, Klavs M.; Scholler, Charlotte; Clausen, Anders; Skov, Thomas; Gernaey, Krist V.; Engelsen, Søren B.

    I: Biotechnology Journal, Bind 12, Nr. 10, 1700400, 2017.

    Publikation: Forskning - fagfællebedømtTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...39 Næste

ID: 4235410