Find en forsker – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Find en forsker

Per Møller

Per Møller

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 33 99

  1. 2017
  2. Udgivet

    Cayenne pepper in a meal : effect of oral heat on feelings of appetite, sensory specific desires and well-being. / Andersen, B. V.; Byrne, D. V.; Bredie, Wender; Møller, Peter Marinus Richter.

    I: Food Quality and Preference, Bind 60, 2017, s. 1-8.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    Long-Term Visuo-Gustatory Appetitive and Aversive Conditioning Potentiate Human Visual Evoked Potentials. / Christoffersen, Gert Rene Juul; Laugesen, Jakob Lund; Møller, Per; Bredie, Wender; Schachtman, Todd R.; Liljendahl, Christina; Viemose, Ida.

    I: Frontiers in Human Neuroscience, Bind 11, 467, 2017.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  4. Udgivet

    Changing children's eating behaviour - A review of experimental research. / DeCosta, Patricia Enebær Irene; Møller, Per; Frøst, Michael Bom; Olsen, Annemarie.

    I: Appetite, Bind 113, 2017, s. 327-357.

    Publikation: Forskning - peer reviewReview

  5. Udgivet
  6. 2016
  7. Udgivet

    Intentional learning of odors and pictures. / Cameron, E. Leslie; Koster, E. P.; Møller, Per.

    I: Chemical Senses, Bind 41, Nr. 7, 2016.

    Publikation: ForskningKonferenceabstrakt i tidsskrift

  8. Udgivet

    The accuracy, consistency, and speed of odor and picture naming. / Cameron, E. Leslie; Anderson, Matthew R.; Møller, Per.

    I: Chemosensory Perception, Bind 9, Nr. 2, 2016, s. 69-78.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    Human visual evoked potentials are potentiated by long-term visuo-gustatory conditioning. / Christoffersen, Gert Rene Juul; Laugesen, Jakob Lund; Møller, Per; Bredie, Wender; Liljendal, Christina; Viemose, Ida.

    2016. Abstract fra Society for Applied Neuroscience, Grækenland.

    Publikation: Forskning - peer reviewKonferenceabstrakt til konference

  10. Udgivet

    Eating and the brain : food for thought. / Møller, Per.

    2016. Abstract fra Society for Applied Neuroscience, Grækenland.

    Publikation: ForskningKonferenceabstrakt til konference

  11. Udgivet

    Madens smag. / Møller, Per.

    I: Diætisten, Nr. 140, 2016, s. 16-18.

    Publikation: FormidlingTidsskriftartikel

  12. Udgivet

    Comparison of sensory-specific satiety between normal weight and overweight children. / Rischel, Helene Egebjerg; Nielsen, Louise Aas; Gamborg, Michael Orland; Møller, Per; Holm, Jens-Christian.

    I: Appetite, Bind 107, 2016, s. 486-493.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...10 Næste

ID: 4229151