Find en forsker – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Find en forsker

Åsmund Rinnan

Åsmund Rinnan

Lektor

  • Chemometrics and Analytical Technology

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 35 42

  1. 2017
  2. Udgivet
  3. Udgivet
  4. Udgivet

    The Use of Near-Infrared (NIR) Spectroscopy and Principal Component Analysis (PCA) to Discriminate Bark and Wood of the Most Common Species of the Pellet Sector. / Toscano, Giuseppe; Rinnan, Åsmund; Pizzi, Andrea; Mancini, Manuela.

    I: Energy & Fuels, Bind 31, Nr. 3, 2017, s. 2814-2821.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  5. 2016
  6. Udgivet

    The potential of laser-induced breakdown spectroscopy for industrial at-line monitoring of calcium content in comminuted poultry meat. / Andersen, Maj-Britt Schmidt; Frydenvang, Jens; Henckel, Poul; Rinnan, Åsmund.

    I: Food Control, Bind 64, 2016, s. 226-233.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  7. Udgivet

    Confidence limits for contribution plots in multivariate statistical process control using bootstrap estimates. / Babamoradi, Hamid; van der Berg, Franciscus Winfried J.; Rinnan, Åsmund.

    I: Analytica Chimica Acta, Bind 908, 2016, s. 75-84.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  8. Udgivet

    Non-destructive determination of quality traits of cashew apples (Anacardium occidentale, L.) using a portable near infrared spectrophotometer. / Dias Ribeiro, Livia Paulia; Monteiro da Silva, Ana Priscila; de Lima, Aliny Alencar; Silva, Ebenezer de Oliveira; Rinnan, Åsmund; Pasquini, Celio.

    I: Journal of Near Infrared Spectroscopy, Bind 24, Nr. 1, 2016, s. 77-82.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    The effect of high pressure on the functional properties of pork myofibrillar proteins. / Grossi, Alberto Blak; Olsen, Karsten; Bolumar Garcia, Jose Tomas; Rinnan, Åsmund; Øgendal, Lars Holm; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 196, 2016, s. 1005-1015.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  10. Udgivet
  11. Udgivet
  12. Udgivet

    Fast, cross cultivar determination of total carotenoids in intact carrot, tissue by Raman spectroscopy and Partial Least Squares calibration. / Lawaetz, Anders Juul; Christensen, Signe M. U.; Clausen, Sabine Karin; Jørnsgård, Bjarne; Rasmussen, Søren Kjærsgaard; Andersen, Sven Bode; Rinnan, Åsmund.

    I: Food Chemistry, Bind 204, 2016, s. 7-13.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4231304